"Financijska pismenost" - edukativne radionice za djecu i odrasle

21.08.2019

"Financijska pismenost" - edukativne radionice za djecu i odrasle

Od četvrtka, 22. kolovoza do subote, 24. kolovoza Udruga Franak će u sklopu projekta "Financijska pismenost za sve dobne skupine" održati edukativne radionice za djecu i odrasle u šibenskoj knjižnici. 

Cilj projekta koji je sufinanciran iz proračuna Grada Šibenika je  pružanje znanja u svrhu stjecanja vještina za racionalno donošenje  financijskih odluka u svakodnevnim situacijama.

Radionica "Mali chef o' financija" namijenjena je djeci od 1. do 4.  razreda osnovne škole kako bi im se kroz praktične primjere i interaktivne radionice naglasila važnost učenja i shvaćanja osnovnih financijskih pojmova.

Radionica će se održati u četvrtak, 22. kolovoza od 10:00 do 12:00.
Voditeljice radionice: Anita Perkov Kalebota i Ana Šimić

Radionica "Financijska pismenost osoba starije životne dobi" namijenjena  je osobama starije životne dobi s temom kako odgovorno i pažljivo upravljati vlastitim financijama te kako djelovati preventivno u najčešćim slučajevima prijevara kojima su nerijetko izloženi.

Radionica će se održati u petak, 23. kolovoza od 18:30 do 20:00.
Voditelji radionice: Anita Perkov Kalebota i Srđan Kalebota

Treći dan provođenja projekta mali i veliki sudionici zajedničkim radom će napraviti priču o tome koliko je važno poznavati osnovne financijske pojmove i koliko je važno posjedovati financijske vještine.

Radionica će se održati u subotu, 24. kolovoza od 10:00 do 12:00.
Voditeljice radionice: Anita Perkov Kalebota i Ana Šimić

Broj mjesta je ograničen, prijave su obvezne i zaprimaju se na mail: 
konverzija.uf@gmail.com.