Predstavljen program ovogodišnjeg Pink Wing projekta

14.06.2017

Predstavljen program ovogodišnjeg Pink Wing projekta

Pink Wing projekt koji obogaćuje elitni turizam u Hrvatskoj, uvelike je zainteresirao javnost, a tim povodom u hotelu Academia u Zagrebu jučer je press konferencija na kojoj je predstavljen start jedinstvenog gastro-turističkog projekta koji na vrhunski način pokreće hrvatski turizam i predstavlja Hrvatsku kao svjetsku elitnu turističku destinaciju.

 

Na konferenciji za novinare organizator Pink Winga, Robert Bajs zajedno s direktoricom Turističke zajednice grada Zagreba Martinom Bienenfeld, izaslanicom gradonačelnika grada Zagreba Anom Pandžom-Kunčević te direktorom Turističke zajednice grada Šibenika, Dinom Karađole predstavili su projekt Pink Wing te istaknuli kako je upravo ovo prilika za predstavljanje Hrvatske u iznimno pozitivnom svjetlu jer naglašava bogatu turističku ponudu, prirodne ljepote i predivne priobalne ceste.

 

Pink Wing podržan je od Hrvatske turističke zajednice i gradonačelnika gradova kroz koje prolazi karavana te turističkih zajednica Zagreba, Senja, Opatije, Karlobaga, Šibenika i Zadra.


Kao posebnu vrijednost projekta predstavnici turističkih zajednica ističu suradnju i povezivanje gradova kroz koje će proći Pink Wing karavana vrhunskih automobila i to sve sa zajedničkim ciljem – promocijom Hrvatske!


Start Pink Winga 2017 je od 14. - 18. lipnja, a ovim projektom dokazat će se kako je Hrvatska jedna od najljepših zemalja na svijetu te bogatstvo elitnog turističkog sadržaja – vrhunska gastronomska ponuda i prirodne ljepote!

 

Ruta koja će pokazati turističku posebnost Hrvatske ove će godine krenuti iz Zagreba, preko Grobnika i Opatije, Senja, Karlobaga, Šibenika, otoka Obonjana pa natrag preko Plitvičkih jezera do Zagreba i to kako bi se hrvatska cesta predstavila javnosti, ali i turistima kao najljepša u Europi.

 

Hedonistički beach party s vrhunskim DJ-ima bit će organiziran na otoku Obonjanu, uz gala večeru i vrhunsku zabavu!