Nagrada “Prizma 2013. Za novi kvalitet u turizmu” Solaris Beach Resortu

11.10.2013

 Nagrada “Prizma 2013. Za novi kvalitet u turizmu” Solaris Beach Resortu

Solaris Beach Resort dobitnik je nagrade “Prizma 2013. Za novi kvalitet u turizmu”, koja je dodijeljena u sklopu 46. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu 04.listopada 2013. godine.

Solaris Beach Resort bogatiji je za još jedno turističko priznanje kvalitete i neprestanog razvoja, ovog puta “Za novi kvalitet u turizmu” koje je dodijelila “Turistička prizma”, specijalizirana marketinška i konzalting kompanija iz Novog Sada. U izbor je uključeno šest zemalja iz regije: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, BiH te Makedonija. O najboljima je odlučio te nagrade dodijelio žiri turističkih novinara iz istoimenih regija, s bogatim dugogodišnjim iskustvom u turizmu.

Svečanost je održana u sklopu 46. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, na kojem je održan B2B Workshop “Turistička prizma”.

Uz Solaris, drugi hrvatski nagrađeni jest Hotel- restaurant Villa Neretva iz Metkovića.

Od susjednih zemalja nagrađeni su još i Hotel Premier Aqua, Vrdnik (Srbija), Hotel Falkensteiner, Beograd (Srbija), Hotel The Queen (Crna Gora), Hotel Blanca Resort & Spa (BiH), hotel Lavina, Jahorina (BiH), Panoramic travel grop (Slovenija), Aurora Resort & Spa (Makedonija).