42 pripadnika Prometne jedinice mladeži brinut će za sigurnost na cesti

16.06.2016

42 pripadnika Prometne jedinice mladeži brinut će za sigurnost na cesti

Policijska uprava Šibensko- kninska  u suradnji s Prometno- tehničkom školom i ove je godine organizirala Prometne jedinice mladeži, koje su, osim edukativnog značaja na promicanju pozitivnih ponašanja u cestovnom prometu i preventivnog djelovanja na sigurnost u prometu, postale i sastavni dio turističke promidžbe grada Šibenika i naše Županije.

Na današnjem predstavljanju medijima nazočili su i zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, Zdravko Peran, ravnatelj srednje Prometno tehničke škole, Renato Grguričin, voditelj Odjela za promet u Policijskoj upravi sa svojim suradnicima.

Ovom prilikom su pripadnicima Prometne jedinice mladeži podijeljene iskaznice, a svi nazočni su im zaželjeli uspjeh u radu, koji je ujedno i promocija našeg grada i  Županije.

Policijska uprava u suradnji s Prometno tehničkom školom u Šibenik u zadnjih 20 ak godina  organizira Prometne jedinice mladeži.

U vremenu od 20. lipnja do 13. kolovoza ukupno 42 pripadnika jedinica mladeži bit će raspoređena na područje grada Šibenika u dvije grupe, tako da prva grupa počinje radom 20. lipnja do 15. srpnja, kada će s radom započeti druga grupa.