Grad Šibenik domaćin FIM Motocampa 2018.

11.10.2017

Grad Šibenik domaćin FIM Motocampa 2018.

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio je u utorak predstavnike Međunarodne motociklističke organizacije (FIM) u povodu organizacije FIM Motocampa koji će se tijekom 2018. godine održati u Šibeniku.


Uz predstavnike FIM-a Keitha Freaka i Niklasa Mardbrinka, na sastanku su nazočili predstavnici Hrvatskog motociklističkog saveza Borivoj Pojatina, Stjepko Varga, Darko Delić i Renata Suchy, direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole te predstavnici Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Grad Šibenik će od 6. do 8. lipnja 2018. godine biti domaćin 37. po redu FIM Motocampa na kojem se očekuje više od 400 sudionika – motociklista. FIM Motocamp ima dugu tradiciju, sudionici iz gotovo svih zemalja Europe se svake godine početkom ljeta sastaju u drugom odredištu, ali s uvijek istim ciljem – upoznavanja grada, kulturnih običaja i tradicije te prirodnih posebnosti.

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić zahvalio se predstavnicima Međunarodne motociklističke organizacije što su za održavanje manifestacije izabrali grad Šibenik te je, zajedno s direktorom šibenskog TZ-a Dinom Karađolom, iskazao punu podršku projektu.