Nova tura Adventure - od Parkića do Trgića preko - Sajmića!

06.11.2018

Nova tura Adventure - od Parkića do Trgića preko - Sajmića!

Turistička zajednica Grada Šibenika i Grad Šibenik i ove godine organiziraju božićni sajam u sklopu Adventure 2018. koji će biti održan od 15. do 26. prosinca. Ovogodišnji sajmeni dio, odnosno Sajmić, bit će u nešto drugačijem izdanju u odnosu na  prethodne godine te će biti smješten na Trgu Nikole Tomasea, ispred crkve svetog Frane. Promjenu lokacije pratit će prigodan prodajni asortiman, dekoracija i glazbena podloga, a sve zajedno dodatno će obogatiti blagdansko ozračje jedinog plastic free sajma u Hrvatskoj.


Sajmić će raditi svakoga dana od 10 do 14 sati te ponovno od 16,30 do 22 sata. Organizatori su osigurali deset prodajnih kućica za koje se ni ovoga prosinca neće naplaćivati zakupnina, a sve s ciljem podupiranja malih obrtnika, vlasnika kućnih radinosti i članovima udruga. Javni poziv za trgovačku djelatnost vrijedi od danas, a selekcija će biti izvršena na temelju pristiglih ponuda.


Svi zainteresirani ponuditelji dužni su svoju ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2018., zajedno s traženom dokumentacijom dostaviti na adresu Turističke zajednice Grada Šibenika, najkasnije do 19. studenog 2018. godine.


Svi detalji Javnog poziva, kao i popis potrebne dokumentacije, dostupni su na poveznici:

http://sibenik-tourism.hr/hr/?option=com_content&view=article&id=675:javni-poziv-za-najam-kucica-sajmic&catid=22:aktualnosti

 

Organizatori koriste prigodu  pozvati sugrađane, kao i  goste grada  Šibenika, koji će u razdoblju od 15. prosinca boraviti u Krešimirovom gradu, da blagdansku kupnju božićnih i/ili novogodišnjih poklona članovima svojih obitelji, prijateljima te poslovnim kolegama i partnerima obave na Sajmiću te tako i sami aktivno podrže male obrtnike, vlasnike kućnih radinosti i članove udruga koji će i ovog prosinca zasigurno osigurati zanimljiv i poželjan prodajni asortiman.

Svi detalji javnog Poziva kao i popis potrebne dokumentacije dostupan je na internetskim stranicama Turističke zajednice Grada Šibenika i Grada Šibenika.