Objavljen javni poziv za prijave na program obrazovanja odraslih

31.10.2018

Objavljen javni poziv za  prijave na program obrazovanja odraslih

Grad Šibenik, u partnerstvu sa udrugom Ardura iz Šibenika, provodi projekt "Zajedno u bolje sutra" s  primarnim ciljem stručnog osposobljavanja dugotrajno nezaposlenih osobe.

 

Predmet javnog poziva je prijava dugotrajno nezaposlenih osoba na programe obrazovanja: razvoj mobilnih aplikacija(Android), WEB dizajner, CAD specijalist, CNC operater, programiranje u JAVA programskom jeziku.

 

Svi zainteresirani trebaju ispunjavati sljedeće uvjete: prilikom  ulaska u projektne aktivnosti mladi do 29 godina života trebaju biti kontinuirano nezaposleni iznad 6 mjeseci, dok osobe starije od 30 godina trebaju biti nezaposlene više od  12 mjeseci.

 

Projekt „Zajedno u bolje sutra“ financiran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a cilj projekta je povećati stručna znanja i osnažiti meke vještine dugotrajno nezaposlenih osoba kako bi postali konkurentniji na tržištu rada, odnosno kako bi lakše pronašli posao u atraktivnim i traženim zanimanjima ICT sektora.

 

Prijave se dostavljaju u Pisarnicu Grada Šibenika, na adresu: Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22000 Šibenik, s naznakom 'Prijava za programe osposobljavanja u sklopu projekta Zajedno u bolje sutra', n/p Josipa Kursan.

 

Javni poziv će biti otvoren dok se ne prikupi dovoljan broj polaznika za navedene programe.