Objavljeni javni pozivi za upis djece u dječje jaslice i vrtiće i program predškole

16.04.2018

Objavljeni javni pozivi za upis djece u dječje jaslice i vrtiće i program predškole

DV Šibenska maslina, DV Smilje te vrtići drugih osnivača na području grada Šibenika objavili su javni poziv za uključivanje djece u obvezni program predškole, kao i upis djece u dječje jaslice i vrtiće za 2018./2019. pedagošku godinu. Upisi traju od ponedjeljka 16. travnja 2018. do petka 04. svibnja 2018. godine.

 


U periodu trajanja upisa roditelji će djecu moći prijaviti putem aplikacije eUpisi, a sve upute i informacije vezane za ispunjavanje elektronske prijave bit će im dostupne na web adresi eupisi.sibenik.hr.

 

Grad Šibenik je u suradnji s dječjim vrtićima na gradskom području, osigurao provedbu projekta eUpisa djece u dječje vrtiće. Posebno naglašavamo da je riječ o novom projektu koji za cilj ima osigurati što jednostavniji i napredniji sustav za prijavu djeteta u dječji vrtić.

 

Roditelji koji nisu u mogućnosti provesti upis elektronskim putem, u periodu trajanja upisa, moći će osobno doći u upravu željenog dječjeg vrtića od 10 do 12 sati te sa sobom ponijeti potrebnu dokumentaciju.

 

 

Javna objava primljene djece bit će na oglasnim pločama u svim jaslicama/vrtićima u ponedjeljak 28. svibnja 2018. godine. Na rješenje roditelji se mogu žaliti u propisanom žalbenom roku.