Prethodno savjetovanje u vezi nabave računalne i tehničke opreme u Centru za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut

19.05.2020

Prethodno savjetovanje u vezi nabave računalne i tehničke opreme u Centru za nove tehnologije i poduzetništvo  Trokut

Grad Šibenik u postupku javne nabave od 19. do 26. svibnja 2020. godine provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u vezi nabave računalne i tehničke opreme, uređaja i informatičkih programa Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut.

 

Riječ je o savjetovanju koje se provodi sukladno Zakonu o javnoj nabavi u razdoblju prije raspisivanja otvorenog postupka za nabavu u sklopu projekta Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut, čija je procijenjena vrijednost 1.822.454,03 kune bez PDV-a.

 

Za Centar za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut nabavlja se visoko sofisticirana računalna oprema (računala, prijenosna računala, tableti, 3D printer, 3D skener), gadgeti (dronovi, pametni satovi, roboti, naočale virtualne i proširene stvarnosti), razni računalni programi i programi za obradu podataka, videokonferencijska oprema, pametne ploče, računalo za slabovidne osobe i ostalo.

 

Nakon provedenog savjetovanja razmotrit će se sve primjedbe i prijedlozi zainteresiranih gospodarskih subjekata i izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima koje će biti objavljeno na internet stranicama EOJN RH.