Prijavite se na natječaj Savjeta mladih grada Šibenika „Nagrada za volontere i organizatore volontiranja“

19.11.2018

Prijavite se na natječaj Savjeta mladih grada Šibenika „Nagrada za volontere i organizatore volontiranja“

Savjet mladih grada Šibenika organizira treću godinu za redom u Šibeniku dodjelu „Nagrade za volontere i  organizatore volontiranja“.

Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

Savjet mladih Grada Šibenika poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 19. studenog - 02. prosinca 2018. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja koji se mogu preuzeti na stranicama Grada Šibenika, Šibenske udruge mladih, Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

„O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja  bit će održana 13. prosinca 2018. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati. Pozivamo sve volontere  da se prijave i daju svoj doprinos promicanju Nagrade za volontiranje u Šibeniku.“, poručio je predsjednik Savjeta mladih Grada Šibenika Matej Matić.