Uređen okoliš oko prostora TZ na Jadriji

30.04.2015

Uređen okoliš oko prostora  TZ na Jadriji

 

U sklopu  programa uređenja plaža i obala Grad Šibenik je uredio okoliš oko prostora Turističke zajednice na Jadriji. Radovi  obuhvaćaju uređenje  okoliša,  izgradnju  potpornog zida i  postavljanje kamenih klupa. U sklopu ovih radova za sezonu će se pripremiti i  plaže na Jadriji. Radovi na uređenju plaža obuhvaćaju dovoženje i poravnavanje šljunka. Rok za okončanje radova, uz dobre vremenske prilike, je 15. svibnja. Izvođač  je Inovator d.o.o., a vrijednost radova je 178 tisuća kuna.

U sklopu radova asfaltiranja i postavljanja instalacija  na Zapadnoj magistrali postavljeno je 6 stupova javne rasvjete. Vrijednost radova je 8.000 kn, a izvodi ih tvrtka Pectus d.o.o.

Završeni su radovi na asfaltiranju ceste za Gornje Ercege u Slivnom. Riječ je o 200 metara ceste, gdje je makadamski put presvučen novim asfaltom. Radovi su financirani iz proračunske stavke Održavanja, a izvođač su bile Ceste Šibenik. Ukupna vrijednost radova je 48 tisuća kuna. 

'Svi ovi radovi definirani su željama predsjednika Gradskih četvrti i Mjesnih odbora. Ne zaboravljamo ni jedan gradski kvart te ćemo, u skladu s mogućnostima, i dalje pratiti potrebe naših sugrađana.', rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.