Prva imena izvođača devetog Regius festivala

07.02.2019

Prva imena izvođača devetog Regius festivala

Regius Festival svojim devetim izdanjem koje je na rasporedu 12. i 13. srpnja ovo ljeto otvara novu jedinstvenu festivalsku lokaciju u Dalmaciji – Martinsku. Organizatori i ove godine najavljuju bogat glazbeni program iz široke lepeze alter žanrova, a danas u izašli i s prvim imenima.  


Nakon pet godina u Šibenik se vraća Marin Ivanović - Stoka, jedan od pionira hrvatskog hip hopa, po prvi put predstaviti svoj hvaljeni posljednji album „Stara škola kreka - iz tame u svjetlo“. Nakon što je prošle godine proslavio 20 godina karijere u zagrebačkoj Tvornici, a krajem godine održao veliki koncert s Neredom u Domu sportova, na Regius dolazi u punoj snazi pokazati zašto je i dalje jedan od najboljih regionalnih repera.

https://youtu.be/nlNNJryjpLo

 

Piknik Park je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji dugi niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi. Svirali su gotovo po cijelom kontinentu po mnogim festivalima i klubovima, a više puta rasprodani koncerti u Zagrebu i jednom u Splitu, govore o količini štovatelja koje imaju u Hrvatskoj. Nastup na Regiusu ovo ljeto bit će im prvi u Šibeniku.

https://youtu.be/kBYouXRMPVU

 

Za aftere na Martinskoj bit će zaduženi zagrebački DJ, promotor i hip hop aktivist Rofellos koji će publiku držati rasplesanom svojim tvrdim UK i trap setovima.

https://www.mixcloud.com/rofellos

 

Ulaznice za deveto izdanje Regiusa po pretprodajnoj cijeni od 90 kn mogu se već sada kupiti na svim Entrio prodajnim mjestima https://www.entrio.hr/outlets i online sustavu https://www.entrio.hr/event/regius-festival-9-5658

 

Današnja tri imena samo su dio s bogatog popisa od preko 15 izvođača koji će ovo ljeto nastupati na Martinskoj, na kojoj će se nakon Regiusa održavati i festivali Seasplash, Nox i Membrain.