Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Adventurica seli na novu lokaciju!

Adventurica seli na novu lokaciju!

 

 

Adventurin kreativni, kontinuirani radionički program za najmlađe ovog se prosinca seli na novu lokaciju. Ispred škole Fausta Vrančića, na Trgu Ivana Gorana Kovačića osvanula je, blagdanskim ruhom ukrašena, divovska kupola koja će za vrijeme trajanja Adventure biti novi dom svim malim kreativcima!

Šibenska Adventura godinama nudi kvalitetan i kreativan sadržaj koji, osim što zabavlja, sustavno radi na edukaciji najmlađih. Kao i proteklih godina, ovogodišnje je sadržaje radioničkog programa kurirala pedagoginja Maja Šintić.

Nedjelje će tako na Adventurici biti rezervirane za potragu za skrivenim blagom po Parkiću, a osim neizostavnih ekoloških i upcycling radionica, ove godine nas očekuje i mnogo noviteta: Tinker laboratorij za kemičare u kojem će, uz kute i epruvete, najmlađi učiti o svijetu koji nas okružuje; pripremat će se zdravi i slasni zalogaja s Anom Cigić; izrađivat će se personalizirani ruksaci; novinarska radionica sa Sanjom Jurišić otkrit će tajne novinarskog zanata, a progovorit će se i o ljudskim pravima, važnosti zaštite Planete, a naši će najmlađi imati prilike zaviriti u čaroban svijet fizike…

''Brojnih su istaknuti šibenski pojedinci, udruge, ustanove i programi uključen u stvaranje ovogodišnj Adventurice. Izdvojila bih sudjelovanje Tinker Labs i Arkki STEAM programa, kao i gostovanje dugogodišnjih ustanova suradnica - Nacionalnog parka Krka i Gradske knjižnice, udruge Ardura i Stribor, kao i pregršt drugih. Osim radionica za sve mališane i dalje osiguravamo topli, kreativni i zabavni kutak za najbolji dječji blagdanski provod u gradu i šire stoga pozivamo djecu i njihove roditelje da nikako ne propuste ovogodišnju Adventuricu i pronađu nas na novoj lokaciji ispred OŠ Fausta Vrančića.'' – poručila je Šintić.

Podsjećamo, vrata Adventurice otvorena su svima od 17 do 21 sat radnim danom, a subotama i nedjeljama dvokratno, od 10 do 14 i od 17 do 21 sat. Detalje programa pratite na Adventurinoj Facebook i Instagram stranici ili na internetskoj adresi. Za neke će od radionica biti potrebna on-line prijava, zato požurite po vašu informaciju – poručuju organizatori!

  Objavljeno: 02.12.2022, 12:13h