Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Inkubator za nove tehnologije "Trokut Šibenik"


  www.trokut.eu
Inkubator za nove tehnologije "Trokut Šibenik"

 

  OPIS PODUZEĆA / USTANOVE

Centar za poduzetništvo i nove tehnologije Trokut novo je sjecište, odredište i srce grada Šibenika. Supermoderni coworking i poduzetnički prostor površine 2.084 metara četvornih namijenjen je prvenstveno startupima, freelancerima i digitalnim nomadima u IT industriji kao i edukaciji svih dobnih skupina u području IT-a.

Trokut – centar za nove tehnologije i poduzetništvo se prostire na dvije etaže ukupne površine 2084 metara četvornih je najsuvremenije opremljen. U samom centru je 28 funkcionalnih jedinica, fleksibilni prostori, Fab lab radionice, uredi, kabine i drugo. Glavni projekt izradio je Arhitektonski biro Prostor iz Šibenika.

Partneri Grada Šibenika u projektu su Podi Šibenik d.o.o. i Poduzetnički inkubator ZIP d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, dok su suradnici na projektu Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje Jugoistočne Europe,  Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, Sveučilište u Zagrebu-Šibenik, Veleučilište u Šibeniku,  Tehnička škola Šibenik,  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik te Javna ustanova razvojna agencija Šibensko-kninske županije.

Ukupan iznos projekta je 27.722.245,10 kuna, od čega je Grad Šibenik ostvario 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava Europske unije. Rok završetka projekta je ljeto 2018. godine.

Trokut želi privući i milenijalce iz regije iz svijeta. Milenijalaci su mladi u svojim dvadesetim i tridesetim godinama. Poslovni ljudi koji izlaze iz uobičajenog modela poslovanja, traže neke nove modele, avanture, okruženje u kojem će razvijati svoje poslove, ali pritom i uživati u lijepim stvarima života, kakve Grad Šibenik ima za ponuditi. Holiwork cilja milenijalce koji u ambijentu odmora žele graditi svoje proizvode ili firmu.

  PREGLED DOKUMENATA
  KONTAKT INFORMACIJE:
  Ulica Velimira Škorpika 7A, 22000 Sibenik
  +385 22 500 200
  OIB: 27994297593