Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Danijel Mileta

Danijel Mileta

 

Danijel Mileta rođen je 12. siječnja 1975. godine u Šibeniku gdje završava osnovnu školu i prirodoslovno-matematičku gimnaziju.

Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu na kojem završava i poslijediplomski znanstveni studij te stječe profesionalno zvanje magistra znanosti. Godine 2002. upisao je poslijediplomski znanstveni studij poslovne ekonomije iz organizacije i menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gdje je u redovnom roku položio sve ispite.

Svoje bogato poslovno iskustvo započinje 2000. godine u Hrvatskim telekomunikacijama d.d. kao specijalist za telekomunikacije i pokretne mreže, a zatim kao suradnik za strategiju mreže i poslovni plan. Od 2003. godine radi u Končaru kao rukovoditelj organizacijske jedinice koja proizvodi prva hrvatska prijenosna računala, a od 2005. do 2009. godine na radnom je mjestu direktora Gradskog parkinga d.o.o . u Šibeniku gdje postaje dvostruki dobitnik certifikata Poslodavac partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima (2008. i 2009.) i dobitnik nagrade Menadžer godine u kategoriji javnih poduzeća koju dodjeljuje CROMA – Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (2008.), a poslovni časopis Lider ga je uvrstio među top 250 mladih menadžera (2009.).

Dužnost državnog tajnika Ministarstva mora, prometa i infrastrukture obavlja od 2010. do 2011. godine, gdje je bio i član Vijeća za informatizaciju državne uprave i član odbora RH za stabilizaciju i pridruživanje. Od 2012. godine je u javnoj ustanovi Razvojna agencija Šibensko-kninske županije na radnom mjestu višeg savjetnika za područje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

U razdoblju od 2006. do 2012. godine vrši dužnosti člana školskog odbora Tehničke škole u Šibeniku, člana izvršnog odbora Vaterpolo kluba Šibenik, člana nadzornog odbora Gradske čistoće d.o.o., predsjednika glavne skupštine Croatia airlinesa d.d. te dopredsjednika Hrvatske parking udruge.

Pored redovitog obrazovanja i niza poslova koje je obavljao, pohađao je i pedesetak usavršavanja putem seminara i tečajeva iz područja: upravljanja ljudskim potencijalima, računovodstva, financija i kontrolinga, prodaje i marketinga, projektnog menadžmenta, informacijsko-komunikacijskih tehnologija i energetike. Autor i koautor je nekoliko znanstvenih i stručnih tekstova.

Danijel Mileta je pri Županijskom sudu imenovan stalnim sudskim vještakom za telekomunikacije, ima odgovarajuću licencu za glasnogovornika i diplomu Londonske škole odnosa s javnošću, kao i položen brokerski ispit. Interni je auditor za sustav kvalitete i specijalist zaštite na radu. Od 2006. godine je vanjski suradnik Veleučilišta u Šibeniku na kojem je u nastavnom zvanju višeg predavača nositelj 3 kolegija: Elektroničko poslovanje, Informacijski sustavi u cestovnom prometu i Osnove elektrotehnike i elektronike.

Na lokalnim izborima u svibnju 2013., 2017. i 2021. godine nastupa kao kandidat HDZ-a za zamjenika gradonačelnika Šibenika te tu dužnost, nakon izborene trostruke pobjede, obavlja od 10. lipnja 2013. godine.

  PREGLED DOKUMENATA