Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Uvjeti korištenja

Korištenje stranice www.sibenik.hr obavlja se u skladu s ovim Uvjetima korištenja, a daljnjim korištenjem stranice potvrđujete prihvaćanje Uvjeta.

Sav sadržaj na stranicama www.sibenik.hr vlasništvo je Grada Šibenika, osim ukoliko nije drugačije naznačeno. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora (osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora). Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Međutim, korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i internetskih stranica koje se održavaju u okviru internetskog mjesta www.sibenik.hr

Sukladno odredbama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, upotreba službenih oznaka Grada (grb i zastava) dopuštena je pravnim osobama radi promicanja interesa Grada, uz prethodno odobrenje Gradonačelnika.

Neovlašteni pokušaji izmjene podataka unutar sustava, zaobilaženje ili zanemarivanje sigurnosnih postavki kao i korištenje sustava u svrhu različitu onoj kojoj je namijenjena, zabranjeni su i mogu postati predmetom kaznenog progona te se takve aktivnosti mogu proslijediti nadležnim pravosudnim tijelima.

Grad Šibenik poštuje privatnost i povjerljivost osobnih podataka posjetitelja stranice www.sibenik.hr.

Stranica ne prikuplja podatke o posjetiteljima, osim podataka koje posjetitelj dobrovoljno pruži tijekom korištenja stranice, a i u tom slučaju dobiveni podaci ostaju strogo povjerljivi te se mogu koristiti isključivo u cilju pružanja usluga i/ili davanja odgovora.

Sadržaj postavljen na stranici www.sibenik.hr može sadržavati hipertekstualne veze (poveznice) koje upućuju ka drugim stranicama i/ili serverima koje održavaju druge javne i/ili privatne organizacije, ustanove ili tvrtke. Svrha takvog upućivanja na usluzi je posjetiteljima i predstavlja preporuku informativnog karaktera, no Grad Šibenik ne jamči za točnost, relevantnost i/ili potpunost takvog sadržaja.

Internetska stranica Grada Šibenika namijenjena je olakšavanju pristupa javnosti informacijama o Gradu Šibeniku i radu Gradske uprave. Naš je cilj da su te informacije što cjelovitije, točnije i ažuriranije.