Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogat program u Kući umjetnosti Arsen

Bogat program u Kući umjetnosti Arsen

 

 

Nakon gostovanje Josipa Žuvana i glavnih glumaca domaćeg hit filma Garbura, u Kuću umjetnosti Arsen ovaj tjedan stiže redateljica filma Tragovi, Dubravka Turić! Tragove na velikom platnu možete gledati u subotu, a prije toga prikazuju I Wanna Dance With Somebody, Strica i Fabelmanove. U sklopu programa Bubamarac najmlađa publika Arsena ovaj tjedan gleda predstavu Prometna priča i film Lil, Lil krokodil!

U utorak, 10. siječnja 2022. godine u 17 sati, na rasporedu je glumačka radionica „Glumac ima vremena za Arsena“, edukativni projekt posvećen filmu i filmskoj igri, a prvi probni termin je besplatan.

I wanna dance with somebody, film o životu Whitney Houston, jedne od najvećih glazbenih diva u povijesti, igra u srijedu, 11. siječnja, u 18 sati.

Stric, najneobičniji domaći božićni film, odvodi gledatelje u 1980-e godine u srijedu u 20.30 sati.

U subotu u sklopu programa Bubamarac u 11 sati na repertoaru je interaktivni lutkarski mjuzikl Produkcije Z pod nazivom Prometna priča.

Isti dan u 17.30 sati igra Fabelmanovi, film Stevena Spielberga koji pruža pogled u život jednog od najznačajnih redatelja.

U 20.30 sati gostuje redateljica Dubravka Turić sa svojim prvijencem Tragovi.

Tjedan u Arsenu završava u nedjelju u 11 sati programom Bubamarac, i to glazbeno-animiranom komedijom Lil, Lil, krokodil!

  Objavljeno: 09.01.2023, 10:31h