Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Gradu Šibeniku predalo 47 predmeta

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Gradu Šibeniku predalo 47 predmeta

 

 

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine danas je Šibensko-kninskoj županiji predalo na upravljanje i raspolaganje 344 predmeta, od čega se 56 predmeta odnosi na zahtjeve u kojima su podnositelji jedinice lokalne samouprave s područja Šibensko-kninske županije, a 288 na zahtjeve u kojima su podnositelji podnositelji fizičke i pravne osobe.

Gradu Šibeniku predana su 47 predmeta koji se odnose na zahtjeve za raspolaganje nekretninama s područja Grada Šibenika u kojima su podnositelji fizičke i pravne osobe.

Državna tajnica u Ministarstvu Sanja Bošnjak predala je županijske predmete šibensko-kninskom županu Marku Jeliću, a predmete pod ingerencijom Grada Šibenika pročelniku Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom Tihomiru Paškovu.

Predmeti su predani gradovima, sjedištima županija i velikim gradovima te su im povjereni poslovi upravljanja nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske sukladno odredbama Zakona o upravljanju nekretninama i pokretninama u vlasništvu Republike Hrvatske.

  Objavljeno: 14.05.2024, 11:05h