Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvara se dio Ulice Matije Gupca, normalizacija prometa prema Šubićevcu, ali i nove promjene u regulaciji prometa oko bolnice

Otvara se dio Ulice Matije Gupca, normalizacija prometa prema Šubićevcu, ali i nove promjene u regulaciji prometa oko bolnice

 

 

Od subote 13. veljače za promet se otvara dio Ulice Matije Gupca od policijske uprave prema Šubićevcu. Proteklih mjeseci na ovom dijelu ulice zamijenjena je vodovodna i kanalizacijska mreža s kućnim priključcima, energetske i telekomunikacijske instalacije. Duž dionice je uređen novi nogostup i postavljeni novi stupovi javne rasvjete.

Otvaranjem ove dionice normalizira se promet prema Šubićevcu. Opet se iz ulice Stjepana Radića na križanju s Ulicom fra Jeronima Milete može skrenuti desno, ulicama Matije Gupca i Put gimnazije prema Šubićevcu i Meterizama.

Nakon završetka ove faze, zona radova pomiče se ulicom Matije Gupca dalje prema Općoj bolnici do križanja s Ulicom Jerka Machieda i na dio od križanja s Mariborskom do križanja s Ulicom Petra Preradovića. Očekuje se da radovi na obje dionice završe do sredine travnja.

Istodobno zbog radova na izgradnji prometnog čvora Rokići, izvođač će zatvoriti ulaz u grad iz pravca Rokića. Gradilištem će biti omogućeno prometovanje stanarima i vozilima u tranzitu magistralom (D8).

Uslijed početka navedenih radova od ponedjeljka 15. veljače na snagu stupa nova privremena prometna regulacija.

VAŽNO: Privremeno će se iz Machiedove ulice moći skrenuti samo lijevo, do Radićeve preko Preradovićeve i Bosanske. Mijenja se smjer prometovanja Triglavskom ulicom.

Sa Šubićevca prema centru grada moći će se Ulicom Jerka Machieda, ali isključivo lijevo u ulicu Matije Gupca, Ulicom Petra Preradovića i Bosanskom prema Baldekinu na Ulicu Stjepana Radića.

Triglavskom ulicom privremeno se mijenja smjer prometovanja. Tako da će se iz Ulice Matije Gupca do Ulice Stjepana Radića moći i ulicom Bože Peričića zatim lijevo kroz Triglavsku do Baldekina.

U dogovoru sa hitnim službama Ulicom Karla Vipauca privremeno će se prometovati dvosmjerno do Opće bolnice Šibenik i okolnih parkirališta. Duž ove ulice biti će zabranjeno parkiranje.

Stanarima na dijelu obuhvata radova prometovanje i parkiranje bit će omogućeno u skladu s mogućnostima, u dogovoru s voditeljima gradilišta.

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu prometnu regulaciju i posebno vode računa o privremenoj prometnoj signalizaciji.

Sredinom travnja biti će završena većina radova projekta Aglomeracija u gradu Šibeniku. Do završetka svih planiranih radova izmjene vodovodne i kolektorske mreže ostat će dio Ulice Matije Gupca (od križanja s Ulicom Jerka Machieda do križanja s Preradovićevom) i sigurno najizazovnija dionica u Ulici Nikole Tesle. Do sada je na području Šibenika u sklopu komponente E izvedeno 86,23% planiranih radova. Planirano je da svi radovi na području Šibenika završe u lipnju.

  Objavljeno: 12.02.2021, 15:53h