Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvoren novi prostor TIC-a

Otvoren novi prostor TIC-a

 

 

Danas je u Šibeniku otvoren novouređeni prostor Turističkog informativnog centra čiji projekt uređenja potpisuje šibenski Studio 25,4mm. Prostor, ukupne površine 50 m2, nalazi se na Obali palih omladinaca 3, a samo uređenje, koje obuhvaća radove na instalacijama, građevinsko-obrtničke radove, informatičku opremu, iznosi 750.000,00 kuna.

Prostor je uistinu prekrasno uređen; dominiraju kameni zidovi, uz poseban detalj s koraljima; opremljen je na način da možemo zorno prikazati sve naše prirodne ljepote,  kulturno-povijesne lokalitete, sadržaje, ali i brojna događanja. Zbog svega što se u Šibeniku događa, posebice u turističkom smislu, zaslužujemo ovakav reprezentativan prostor koji će se u budućnosti sigurno širiti.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić, te čestitao direktoru Ureda TZ Grada Dinu Karađoli na kvalitetno odrađenom poslu, ali i svemu što radi na turističkoj promociji grada.

„Nakon nekoliko mjeseci intenzivnih radova otvaramo danas ovaj prostor koji je uistinu  na ponos grada. Stari TIC se vremenom potrošio, postao premalen i neprimjereno uređen, a s obzirom da je Grad u turističkoj ekspanziji, odlučili smo se investirati u veći prostor. Ovo je i recepcija Šibenika i ona mora biti ogledalo grada i mislim da smo, spojem tradicionalnog i modernog, uspjeli odraditi ovaj posao na zadovoljstvo i turista i djelatnika TIC-a, ali i građana Šibenika.“, kazao je direktor ureda TZ Grada Šibenika Dino Karađole, te zahvalio Gradu Šibeniku na ustupljenom prostoru.

Današnjem svečanom otvorenju, pored direktora Ureda TZ Grada Dina Karađole i gradonačelnika i predsjednika TZ Grada Šibenika Željka Burića, nazočili su i župan šibensko-kninski Goran Pauk, direktorica Ureda TZ Šibensko-kninske županije Željana Šikić, članovi Vijeća Turističke zajednice Grada Šibenika, , autori projekta: Ivana Lozić, Marko Paić i Roberta Škugor - Studio 24,5mm i predstavnici izvođača radova.

  Objavljeno: 27.07.2015, 13:42h