Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Plesna razglednica grada Šibenika

Plesna razglednica grada Šibenika

 

 

Šibenska udruga mladih danas u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića organizira prezentacija videoprojekta "Plesna razglednica grada Šibenika" grupe UNIDEV. Početak u 18.30 sati.

Plesna razglednica grada Šibenika novi je oblik turističke promocije grada. Projekt je to kojeg je osmislio 21-godišnji Šibenčanin Antonijo Smoljić. On je u suradnji s prijateljima  snimio dvadesetominutni film o Šibeniku. U njemu su  prikazane sve atraktivne lokacije u staroj gradskoj jezgri- od Poljane, preko Kalelarge, do Katedrale i rive.

Za ovaj osebujan projekt osim Antonija Smoljića, zaslužni su plesač Tomislav Stančić, snimatelj Nikola Bilušić i montažer Mate Bilušić.

Plesnu kulisu Antoniju u nekim dijelovima videa čine šibenske plesne skupine Bouncers i Flashback crew.  Antonio Smoljić  u budućnosti želi snimiti i razglednicu po šibenskim otocima i Nacionalnim parkovima. U njoj bi, osim njega, plesale sve šibenske plesne skupine, članovi raznih udruga i svi oni koji se žele baviti plesom i na taj način promovirati Šibenik kao turističko, a možda i plesno središte Dalmacije.

 

  Objavljeno: 09.01.2012, 00:00h