Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Počinju pripreme za Sajmić: I ove Adventure na kućicama na Poljani prilika za podržati male domaće proizvođače!

Počinju pripreme za Sajmić: I ove Adventure na kućicama na Poljani prilika za podržati male domaće proizvođače!

 

 

Poziv objavljen na stranicama suorganizatora Adventure, Turističke zajednice Grada Šibenika otvoren je od jučer,  16. studenog. Za sudjelovanje na Sajmiću mogu se prijaviti sve fizičke i pravne osobe koje dostave traženu dokumentaciju i zadovolje uvjete natječaja najkasnije do 30. studenog. Odluku o prihvatu ponude donijet će Odbor za ocjenu ponuda, a bit će objavljena na stranicama TZ Grada Šibenika najkasnije do 6. prosinca ove godine.

Sajmić na Poljani ove će Adventure biti otvoren 16. prosinca, a zatvoren na Badnjak, 24. prosinca. Kućice na Adventurinom Sajmiću namijenjene su obrtnicama, udrugama i domaćim, kućnim radinostima, a prodajni asortiman mora biti blizak božićno-novogodišnjem ozračju. To znači da će Šibenčani i gosti imati priliku kupovinom blagdanskih ukrasa i nakita, knjiga i multimedije, raznih suvenira, rukotvorina i ostalih prigodnih poklona podržati male, lokalne proizvođače i kreativce.

Podsjetimo, klizalište na Poljani, omiljeni dječji sadržaj Adventure, bit će otvoreno krajem studenog, a Adventura počinje 1. prosinca koncertom Matije Cveka & The Funkensteins! Detaljan koncertni program Adventure bit će poznat uskoro, a sve novosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama, kao i na web stranici Adventure.

  Objavljeno: 17.11.2023, 09:12h