Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Poljana srce moga grada

Poljana srce moga grada

 

 

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović i predsjednik Ocjenjivačkog  suda za ocjenu radova pristiglih na natječaj za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja Trga Poljana u Šibeniku, mr. sc. Gustav Červar, dipl. ing. arh. pozivaju Vas, kao i zainteresiranu javnost, na otvaranje izložbe radova pristiglih na natječaj za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja Trga Poljana u Šibeniku usrijedu, 30. studenog 2011. god. u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Jurja Šižgorića s početkom u 17 sati, kao i na  Javnu raspravu o natječajnim radovima s početkom u 18 sati.

Uoči samog otvaranja izložbe, koju će otvoriti gradonačelnik dr. Ante Županović, predsjednik Ocjenjivačkog suda mr.sc. Gustav Červar će u  Multimedijalnoj dvorani ukratko predstaviti natječajni postupak kroz faze. Nakon toga će gimnazijalci šibenske Gimnazije Antuna Vrančića, pod mentorstvom profesorice Paić, održati prezentaciju o Poljani kroz povijest i što je ona značila za Šibenik i Šibenčane.

Također će biti dodijeljena i priznanja za prva tri najbolja rada polaznicima vrtića i osnovnoškolcima koji su tijekom studenog crtali na temu Poljana-srce moga Grada. 

 

  Objavljeno: 29.11.2011, 08:34h