Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Povratak velikana elektro scene: Kruder & Dorfmeister u kolovozu na Tvrđavi sv. Mihovila!

Povratak velikana elektro scene: Kruder & Dorfmeister u kolovozu na Tvrđavi sv. Mihovila!

 

 

Proslavljeni austrijski producentski i DJ dvojac Kruder & Dorfmeister nastupit će na Tvrđavi sv. Mihovila 3. kolovoza u sklopu velike svjetske turneje s kojom obilježavaju 30 godina na sceni!

Jedinstvena turneja uključivat će potpuni audio-vizualni doživljaj na odabranim pozornicama diljem svijeta, a Tvrđava sv. Mihovila jedna je od njih! Upravo su na šibenskoj tvrđavi 2018. godine Kruder & Dorfmeister imali svoj premijerni nastup u Hrvatskoj, tada su obilježili 25 godina postojanja, a sada se vraćaju obilježavajući okrugli 30. rođendan!

Kako to već zna njihova vjerna publika, Kruder & Dorfmeister vizualnu komponentu počeli su dodavati DJ setu već početkom devedesetih godina te su vjerojatno jedni od prvih DJ izvođača koji su spojili živopisne vizuale s paletama glazbenih stilova i ritmova. Jedinstveno audio-vizualno iskustvo isporučuju publici već tri desetljeća!

Kruderov & Dorfmeisterov put započeo je početkom 1990-ih s EP-om "G-Stoned" i brojnim remiksevima za izvođače poput Depeche Modea, Madonne, Bomb the Bassa i mnoge druge. Nastavili su s izdanjem dvostrukog albuma "The K&D Sessions", koji je prodan u milijunima primjeraka diljem svijeta te je učvrstio njihov status pionira downtempo žanra. Nedavno su objavili album „1995.“ koji je dobio velike pohvale kritike, što je još jedan dokaz njihove bezvremenske kvalitete.

Turneja povodom 30. godišnjice bit će proslava impresivne karijere Krudera & Dorfmeistera, s poznatim stvarima iz njihove opsežne diskografije, ali i novim materijalom. Dvojac će na pozornici Tvrđave sv. Mihovila pratiti dinamični vizualni doživljaj koji potpisuje Jascha Suess.

- Koncert na Mihovilu nešto je što ljubitelji elektroničke glazbe nikako neće htjeti propustiti. Bilo da ste dugogodišnji obožavatelj ili se tek zaljubljujete u njihov zvuk, koncert na šibenskoj Tvrđavi prilika je da svjedočite jednom od najutjecajnijih i najinovativnijih izvođača u protekla tri desetljeća – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik koja upravlja Tvrđavom sv. Mihovila.

Uz Krudera & Dorfmeistera u sklopu jedanaeste koncertne sezone na Tvrđavi do sada su najavljeni nastupi danskog producenta Trentemøllera te nagrađivanog američkog glazbenika Gregoryja Portera čiji je koncert rasprodan!

ULAZNICE

Prodaja ulaznica kreće u srijedu 24. siječnja od podne. Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 30 €, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 35 €.

Ulaznice su prva 24 sata dostupne isključivo korisnicima Mastercard® kartica u sustavu Eventim. Nakon toga svi ostali ih mogu kupiti u sustavu Eventim i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen gdje članovi Kluba prijatelja pri kupnji ostvaruju popust od 10%.

Sve novosti o 11. koncertnoj sezoni na Tvrđavi sv. Mihovila pratite na Facebooku, Instagramu i webu Tvrđave kulture.

  Objavljeno: 24.01.2024, 12:35h