Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Raspoređena sredstva za događanja u sklopu C-Change projekta

Raspoređena sredstva za događanja u sklopu C-Change projekta

 

 

Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva za podnošenje prijava za dodjelu potpora u sklopu C – Change projekta (URBACT III program) u 2019. i 2020. godini donijelo je Odluku o raspodjeli sredstava zainteresiranim subjektima.

 

Predmet poziva bila je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Grada Šibenika za različita događanja u sektoru umjetnosti i kulture grada Šibenika, a koje za cilj imaju poduprijeti razumijevanje i djelovanje na posljedice klimatskih promjena.

 

Na Javni poziv pristiglo je osam ponuda, a Povjerenstvo je nakon ocjenjivanja pristiglih ponuda, financiranje troškova prijavljenih događanja odobrilo sljedećim prijaviteljima:  Knjižničarskom društvu Šibenik u suradnji s Veleučilištem u Šibeniku za događanje pod nazivom „ŠI – plastic free“; Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić za događanje pod nazivom „Zeleno volim“ te Udruzi roditelja i djece Bodulići u suradnji s inicijativom „Za Zlarin bez plastike“, udrugama La Revolution Albatros i Kino Klub Šibenik i Turističkom zajednicom Zlarin za događanje pod nazivom „Odmori se od plastike!“.

 

Bespovratna novčana sredstva po ovom Javnom pozivu iznose 37.500,00 HRK, a osigurana su kroz projekt C – Change (URBACT III program)  i Proračun Grada Šibenika. Osim bespovratnih novčanih sredstava jedan predstavnik organizatora najbolje ocjenjenog događanja imati će priliku sudjelovati na trodnevnom sastanku projektnih partnera u Manchesteru početkom listopada 2019. godine.

  Objavljeno: 21.08.2019, 14:40h