Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenski borci zlatni na Europskom kupu „Karlovac Open 2022“

Šibenski borci zlatni na Europskom kupu „Karlovac Open 2022“

 

 

Članovi Kickboxing kluba Dalmatino iz Šibenika, August Lambaša i Snježana Prgomet, osvojili su zlatne medalje na Europskom kupu „Karlovac Open 2022“ koji se održavao od 11. do 13. veljače 2022. godine u Karlovcu.

August Lambaša nastupio je u konkurenciji kadeta u kategoriji do 47 kilograma, disciplina kick light, a do zlatne medalje stigao je porazivši tri protivnika. U prvoj borbi pobijedio je neugodnog Vladimira Talazova iz Bugarske. U drugom meču je prekidom pobijedio domaćeg borca, Bornu Lovrića, dok je u finalnoj borbi u žestokom okršaju bio bolji od Ekrema Omanovića iz Bosne i Hercegovine.

Snježana Prgomet je u konkurenciji seniorki nastupila po K1 pravilima u kategoriji do 48 kilograma. Standardna reprezentativka Hrvatske pobijedila je predstavnicu Mađarske, Doru Viktoriu Palfi.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 900 natjecatelja iz 27 zemalja po svim težinskim skupinama i disciplinama kickboxinga.

Natjecateljima su u kutu bili trener Damir Lambaša i svjetska prvakinja Nives Radić. Voditelj ekipe, kao i proteklih 16 godina, bio je neumorni i vjerni predsjednik kluba, Darko Mikulandra.

 

  Objavljeno: 14.02.2022, 09:53h