Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Trokutu u tijeku 4. Nacionalna konferencija Udruge KRUG

U Trokutu u tijeku  4.  Nacionalna konferencija  Udruge KRUG

 

 

Šibenski Ogranak Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG organizirao je 4.  Nacionalnu konferenciju  Udruge KRUG pod nazivom ''Kružni tok: Inovacija, Inspiracija, Tradicija'' te Svečanost dodjele godišnjih nagrada povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica. Manifestacija koja se održava u Šibeniku od 19. do 21. svibnja okupila je jutros u Centru za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut stotinjak poslovnih žena iz cijele Hrvatske, a kako se čulo na svečanom otvorenju skupa, sve s ciljem stjecanja znanja, razmjene iskustava te uspostave novih poslovnih kontakata, edukacije i umrežavanje poduzetnica, njihovo povezivanje s potpornim institucijama i srodnim udrugama.

KRUG je, kazano je,  Hrvatska udruga poslovnih žena koja nastoji poboljšati položaj žena u poslovnom, ali i obiteljskom životu. Udruga provodi edukacije, umrežavanje, promovira postignuća poslovnih žena, surađuje sa srodnim udrugama u Hrvatskoj i inozemstvu, javnim organizacijama te institucijama. Udruga danas broji više od 170 članica u Zagrebu i šest ogranaka.

Prisutne je na otvorenju  4.  Nacionalne konferencije  Udruge KRUG ispred Grada Šibenika, jednog od suorganizatora Konferencije, pozdravio Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Šibenika izrazivši zadovoljstvo što je upravo Grad Šibenik domaćin uglednog skupa.

"Razvoju Hrvatske iz godine u godinu sve veći obol daju nove žene poduzetnice i to je trend koji dokazuje da se svijet poduzetništva mijenja nabolje. Danas je mnogo mogućnosti, ali i prepreka za žene poduzetnice, no upravo ovakvi skupovi prilika su za međusobnu potporu i savjetovanje u cilju što uspješnijeg rada. Vašoj Udruzi i svim članicama te dobitnicama nagrada želim svako dobro u daljnjem radu i donošenju poslovnih odluka" - poručio je Mileta.

Pozdravne riječi sudionicama Konferencije uputili su također Ornela Šupe, predsjednica Udruge KRUG – ogranka Šibenik, Zorana Ivić, predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, Marina Rožić, glavna tajnica Hrvatske gospodarske komore, Marko Jelić, župan Šibensko-kninske županije, državna tajnica Nataša Mikuš Žigman, izaslanica predsjednika Vlade i Martina Ciglević, pomoćnica savjetnika Predsjednika Republike Hrvatske

U ovoj prigodi dodijeljene su nagrade u tri kategorije: poduzetnica, menadžerica godine i poduzetnica u socijalnom poduzetništvu, a dobile su ih Ornela Šupe, Martina Puljić i Jasna Grubišić. Tijekom Konferencije održat će se i godišnja Skuština nacionalne Udruge KRUG. Posljednjeg dana boravka u Šibeniku za sudionice je  planiran izlet šibenskim krajem i posjet primjerima dobre prakse.  

 

  Objavljeno: 20.05.2022, 12:38h