Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Uskoro gotovi radovi na nogometnom stadionu u Crnici

Uskoro gotovi radovi na nogometnom stadionu u Crnici

 

 

Sastanak na temu razvoja sportske infrastrukture u Šibeniku održan je danas u Gradskoj upravi između predstavnika Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik, Zajednice sportova grada Šibenika te predstavnika Grada Šibenika.

Rekonstrukcija stadiona u Crnici trenutačno je u tijeku te bi uskoro trebala biti dovršena, a igralište će služiti i mlađim pogonima HNK Šibenik, uz ostale udruge i klubove koji koriste zajedničku infrastrukturu. Također, uređuju se i postojeće tribine.

„Ozbiljni smo u namjerama s nogometnim klubom te smo u obnovu stadiona u Crnici uložili preko 300 tisuća eura. U nedostatku smo adekvatnih prostora, no u dogledno vrijeme zatečene prostore ćemo obnoviti, a neke i proširiti. Također, obnavljamo i upravnu zgradu na Šubićevcu kako bi bila reprezentativna i ugodnija našim mlađim i starijim igračima, kao i svim našim gostima“, kazali su predstavnici Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik istaknuvši kako im je cilj od Šibenika napraviti nogometni centar koji će privlačiti i okupljati djecu iz okolnih gradova.

Gradonačelnik Burić pohvalio je inicijativu kluba za rekonstrukcijom sportskih objekata. 

„Dosadašnja iskustva sa sadašnjim vlasnicima HNK Šibenik izrazito su pozitivna, a Grad će podržati sva ulaganja koja su korisna zajednici te našoj djeci. Izrazito je važno omogućiti djeci kvalitetno bavljenje sportom jer im to omogućava zdravo odrastanje“, zaključio je gradonačelnik Burić.

  Objavljeno: 19.09.2023, 12:55h