Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Uvertira u jesenski program u Arsena

Uvertira u jesenski program u Arsena

 

 

Na Dan grada Šibenika i blagdan sv. Mihovila, u srijedu 29. rujna u 20 sati, Kuća umjetnosti Arsen prikazuje šibensku epizodu iz dokumentarnog serijala Varoški amarcord scenarista i redatelja Ivana Živkovića u produkciji Hrvatske radiotelevizije. Dokumentarac tematizira život u šibenskom Varošu, s posebnim osvrtom na Teslinu ulicu u kojoj su odrasli poznati hrvatski glazbenici Mišo Kovač, Vice Vukov i naravno, Arsen Dedić.

Ulaz je slobodan za sve članove Kluba prijatelja koji ulaznicu mogu preuzeti u City Pointu ili na dan projekcije na blagajni Arsena, sat vremena prije početka. Broj ulaznica je ograničen, a za sve posjetitelje potrebna je COVID potvrda.

GLAZBENO LITERARNI PROGRAM U SPOMEN MLADENU KUŠECU

U četvrtak, 30. rujna u 20 sati, na rasporedu je glazbeno literarni program Cvijet koji ne vene u sjećanje na Mladena Kušeca. Program je nastao u suradnji  Glazbene škole Ivana Lukačića, Međunarodnog dječjeg festivala, Udruge Tonkica Palonkica Frrr te Udruge prosvjetnih djelatnika Biskup Srećko Badurina. Tri dijela programa – dramski, literarni i glazbeni oživjet će djela pjesnika, pripovjedača, publicista i novinara Mladena Kušeca koji se istaknuo svojim radovima za djecu i mladež.

Ulaz je slobodan, a ulaznice se mogu preuzeti isključivo na blagajni Kuće umjetnosti Arsen sat vremena prije početka programa.

KONCERT U PETAK

U petak, 1. listopada u 20 sati, Jelena Radan i Pedro Abreu s fado repertoarom Amor sem casa (Ljubav bez kuće) otvaraju jesenski glazbeni program u Arsenu. Ulaznice su već u prodaji na kucaarsen.hr i u City Pointu, te na blagajni Arsena uoči koncerta ako se ne rasprodaju ranije. Uz ulaznicu je potrebna i COVID potvrda.PROGRAM ZA DJECU U SUBOTU.

U subotu ujutro, 2. listopada u 11 sati, kreće i Arsenov program za djecu i mlade Bubamarac. Najmlađe posjetitelje zabavit će interaktivni lutkarski mjuzikl Pravi prijatelj u izvedbi splitskog kazališta Produkcija Z. Mjuzikl je namijenjen djeci od 3 do 10 godina. Ulaznice po cijeni od 15 kn dostupne su na kucaarsen.hr i u City Pointu, a COVID potvrde potrebne su za sve starije od 12 godina.

DETALJAN PROGRAM I ULAZNICE POTRAŽITE NA WEBU ARSENA

Detaljan program kao i sve ulaznice dostupne su na kucaarsen.hr, u City Pointu u redovnom radnom vremenu, a od 1. listopada i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u vremenu od 9 do 21 sat. Kroz listopad u Arsenu publiku očekuje više od trideset glazbenih, filmskih, dramskih i plesnih programa za sve generacije publike.

  Objavljeno: 27.09.2021, 12:54h