Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Šibenčani na prepunoj Poljani dočekali prvake Prve nogometne lige

Šibenčani na prepunoj Poljani dočekali prvake Prve nogometne lige

 

 

Nogometaši HNK Šibenik stigli su danas autobusom sa Šubićevca na Poljanu gdje su ih sa 50 upaljenih baklji, pljeskom, pjesmom, narančastom dimnom zavjesom i ovacijama dočekale stotine Šibenčana predvođene vjernim Funcutima. Oduševljeni jučerašnjom pobjedom HNK Šibenik nad Zrinskim u Osijeku rezultatom 2:0 koja im je osigurala naslov prvaka Prve nogometne lige i promociju u najviši rang, Šibenčani su na najbolji način pokazali koliko im znači fantastični uspjeh njihova kluba.

U prigodnom programu koji su organizirali Zajednica sportova grada Šibenika u suradnji s Gradom Šibenikom, slavljenicima i sugrađanima obratio se najprije gradonačelnik Željko Burić koji je i sam s tribine osječkog Gradskog vrta pratio finalnu utakmicu. U kratkom je govoru čestitao šibenskim nogometašima na iznimnom uspjehu te pohvalio članove navijačke udruge Funcuti na sportskom i fer bodrenju svog kluba te promociji svog grada.

Na pozornicu su potom, praćeni gromoglasnim pljeskom, izašli nogometaši HNK Šibenik, stručno vodstvo i uprava kluba, a navijačima i okupljenim građanima na prepunoj Poljani zahvalili su se na dočeku Željko Karajica, vlasnik HNK Šibenik i Marijo Carević, trener narančastih.
 

  Objavljeno: 03.06.2024, 19:23h