Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Izvanredni filmovi i sjajna predstava Ljubavnice ovaj tjedan u Arsenu

Izvanredni filmovi i sjajna predstava Ljubavnice ovaj tjedan u Arsenu

 

 

U Kući umjetnosti Arsen ovoga tjedna čeka vas uzbudljiv program. U sklopu programa Češljaonica ovaj tjedan na veliko platno Arsena stiže jedan od najvećih SF filmova ikad - Blade Runner! Gledat će se i dva nova hit naslova - Rez i Babylon, a na svoje će doći i ljubitelji kazališta jer u petak je na programu predstava Ljubavnice u režiji Senke Bulić. Naravno, ni najmlađa publika Arsena neće biti zakinuta; Bubamarac u Arsena donosi predstavu Koliko je duga jedna priča i film Belle i Sebastian: Nova generacija!

U utorak, 24. siječnja u 17 sati na rasporedu je glumačka radionica Glumac ime vremena za Arsena. Riječ je o edukativnom projektu posvećenom filmu i filmskoj igri, a prvi probni termin je besplatan.

U srijedu u 18 sati igra film „Obje strane oštrice“, romantični triler kultne francuske redateljske veterane Claire Denis. Isti dan, u 20.30 sati na filmskom platnu možete pogledati Blade Runner, jedan od najvećih SF filmova svih vremena.

U petak, 27. siječnja u 20 sati na rasporedu je predstava Ljubavnice. Priča je to jedne žene i svih uloga koje su joj društveno nametnute.

U subotu, u 11 sati u sklopu programa Bubamarac igra predstava Kazališta lutaka Zadar „Upomoć! Djed Mraz je otet“. U 18 sati gleda se film „Rez!“, novo ostvarenje francuskog redatelja Michela Hazanaviciusa. U 20.30 sati na repertoaru je film Babylon, novo ostvarenje Oscarom nagrađenog redatelja Damiena Chazellea.

U nedjelju  za najmlađe u sklopu programa Bubamarac u 11 sati igra film francuskog redatelja Pierrea Corea za djecu i mlade pod nazivom „Belle i Sebastian: Nova generacija“.

Ulaznice za sve programe Kuće umjetnosti Arsen dostupne su online, u City Pointu i na blagajni Arsena.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje članske iskaznice pri kupnji ulaznica na blagajni Kuće umjetnosti Arsen ostvaruju popust, a korisnici Mastercard® kartica ostvaruju popuste pri online kupnji.

Sve novosti i detalje o programima Kuće umjetnosti Arsen  i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

  Objavljeno: 23.01.2023, 11:52h