Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Najiščekivaniji film godine stiže na veliko platno Arsena!

Najiščekivaniji film godine stiže na veliko platno Arsena!

 

 

Jedan od najvećih kino hitova godine, film Barbie, stiže ovaj tjedan na veliko platno Kuće umjetnosti Arsen. Uz to, na programu je i „mediteranski Twin Peaks“, domaći film Smrt djevojčice sa žigicama nastao prema romanu Zorana Ferića, dok će vikend obilježiti dječji program Bubamarac, koji donosi predstavu Mudra sova i lukava lisica te film Titina: Avantura na Sjevernom polu!

U najiščekivanijem filmu godine, Barbie, slavna Mattelova lutka oživjela je na velikom platnu u režiji Grete Gerwig, dobro poznatog imena suvremene američke nezavisne kinematografije. U ulozi Barbie briljira Margot Robbie, dok je Kena u posebno nadahnutoj izvedbi utjelovio Ryan Gosling. Film je odmah potukao rekorde gledanosti, postavši već u prvom vikendu distribucije najgledaniji film 2023. i najgledaniji film ikada koji je režirala žena. U kinu Arsen Barbie je na programu u srijedu u 18 sati.

- Potom u srijedu u 20.30 sati prikazujemo domaći film Smrt djevojčice sa žigicama. Riječ je o ekranizaciji istoimenog romana Zorana Ferića koji uz redatelja Gorana Kulenovića potpisuje i scenarij. Uzbudljiv i autentičan film, predstavnik kriminalističkog žanra čija je radnja smještena u malenu otočku sredinu, kritika je već obilježila kao “mediteranski Twin Peaks” – poručuju iz Tvrđave kulture koja upravlja Kućom umjetnosti Arsen.

Bubamarac

Program Bubamarac u subotu u 11 sati donosi predstavu Mudra sova i lukava lisica Teatra Gavran namijenjenu djeci od 3 do 9 godina. Autor lutaka i redatelj predstave je magistar glume i lutkarstva Jakov Gavran, dok je originalnu glazbu skladala Hana Huljić! U predstavi će nastupati diplomirani glumci – lutkari Luka Bjelica i Davor Kovač.

Zabavnu i uzbudljivu animiranu priču o osvajanju Sjevernog pola cepelinom 1926. godine, Titina: Avantura na Sjevernom polu, Bubamarci će imati priliku gledati u Arsenu u nedjelju u 11 sati. Zadivljujuća priča ispunjena neizvjesnošću na veliko je platno u režiji norveške redateljice Kajse Næss prenesena uz mnogo šarma, humora i glazbe!

- Stigli su nam hladniji dani što znači da Kuća Arsen postaje savršeno jesensko utočište publike željne kvalitetnih kulturnih i zabavnih programa. Uz nove probrane filmske naslove, već sljedeći tjedan čekaju nas i dva koncerta! U utorak 24. listopada sastav More Love Ensemble predstavlja novi album Crossing inspiriran hrvatskom klasičnom glazbom, dok u petak 27. listopada u Arsena stiže bend Kensington Lima – najavljuju iz Tvrđave kulture. 

Cijeli glazbeni, dramski, filmski i dječji program pogledajte na web stranicama Kuće umjetnosti Arsen i pratite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Ulaznice

Ulaznice za sve programe Kuće umjetnosti Arsen dostupne su online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen, a iz Tvrđave kulture Šibenik podsjećaju da članovi Kluba prijatelja uz predočenje članske iskaznice pri kupnji ulaznica na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust.

  Objavljeno: 16.10.2023, 11:30h