Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen poziv za volonterske nagrade Šibensko-kninske županije

Objavljen poziv za volonterske nagrade Šibensko-kninske županije

 

 

Savjet mladih grada Šibenika organizira u Šibeniku dodjelu Nagrade za volontere i organizatore volontiranja. Od 2019. godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije, te se time dodjela nagrada proširila na područje cijele Šibensko-kninske županije.

Cilj ovog događanja je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje. Nagrađivanje volonterskog doprinosa volontera i organizatora volontiranja je jedan od ključnih koraka kako vrednovati uloženi trud i vrijeme istih. Dodjela nagrada za volontere i organizatore volontiranja pokrenuta je 2016. godine na inicijativu Savjeta mladih Grada Šibenika.

Savjet mladih Grada Šibenika i Savjet mladih Šibensko – kninske županije poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 12. studenoga – 26. studenoga 2021. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge „Mladi u EU“ te na portalu volonterskog centra ”POZITIVA”.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

Dodjela priznanja održati će se u gradskoj knjižnici ”Juraj Šižgorić” u petak 03. prosinca 2021. godine s početkom u 18.00 sati. Organizator pridržava pravo izmjene programa ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Prijava za volotere: Obrazac za nominaciju za volontere 2021

Prijave za organizatore volontiranja: Obrazac za nominaciju organizatora volontiranja 2021

  Objavljeno: 12.11.2021, 13:29h