Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Policija darovala knjige djeci

Policija darovala knjige djeci

 

 

 

U sklopu projekta „Knjigama do osmijeha“, jučer, 12. travnja u Šibeniku u ime Zaklade policijske solidarnosti i Ministarstva unutarnjih poslova gradskim vrtićima, Caritasu šibenske biskupije i osnovnoj školi u Skradinu je podijeljeno 240 slikovnica i 180 knjiga.

Upravitelj Zaklade i savjetnik Ministra unutarnjih poslova  Dubravko Novak član Upravnog odbora Zaklade, a ujedno i načelnik Policijske uprave zadarske  Darko Car, uz nazočnost tajnice Zaklade Helene Biočić, te u nazočnosti zamjenika načelnika Policijske uprave šibensko-kninske Sandra Santini ja su u ime Zaklade uručili knjige i slikovnice.

Gradskim vrtićima Šibenik je uručeno 220 slikovnica koje je u ime vrtića primila ravnateljica Mladenka Jerkov.  Gđa. Jerkov je izrazila zadovoljstvo , te se zahvalila na slikovnicama u ime osoblja, roditelja , ali i djece kojima će slikovnice uljepšati boravak u vrtiću. Djeca šibenskih gradskih vrtića su i sama zahvalila predstavnicima Zaklade uz dječje pjesmice i prigodne čestitke.

 Caritasu šibenske biskupije je Zaklada uručila 30 knjiga i 20 slikovnica namijenjenih Prihvatilištu za žene i djecu- žrtve obiteljskog nasilja. Upravitelj Zaklade Dubravko Novak je ovom prilikom istaknuo kako je cilj ove akcije da se „ kroz malo i skromno dobro djelo vrati osmijeh na lica“ , te Caritasu poželio puno uspjeha u daljnjem radu i djelovanju. Zamjenik ravnatelja Caritasa Milenko Jukić je primio donaciju i zahvalio u ime svih onih kojima će knjige i slikovnice olakšati boravak u Prihvatilištu.

 Djeca osnovne škole „Skradin“ su predstavnike Zaklade sa 150 knjiga raznih naslova namijenjenih školskoj knjižnici dočekala uz prigodan program. Knjige je primila njihova ravnateljica Diana Gaši ističući da je policija ovim činom darivanja 150 knjiga , što je u današnje vrijeme respektabilan broj , djeci istaknula i poručila koliko su knjige važne u njihovom odgoju i obrazovanju.

 Želja Zaklade da se  na ovaj način širiti humanitarno djelovanje i promoviranje kulture čitanja kod naših najmlađih se još jednom ostvarila , te vjerujemo da će ove knjige i slikovnice koje je donirala Zaklada policijske solidarnosti vratiti još više osmijeha na lica onih koji ih budu čitali. /www.mup.hr/

 

  Objavljeno: 13.04.2012, 00:00h