Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Radionica za roditelje "Pet izazova s kojima se susreću roditelji predškolaca"

Radionica za roditelje "Pet izazova s kojima se susreću roditelji predškolaca"

 

 

U ponedjeljak, 22. travnja u 17:30 u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" Šibenik održat će se radionica "Pet izazova s kojima se susreću roditelji predškolaca", koja će se baviti ključnim pitanjima i nedoumicama s kojima se susreću roditelji u ovoj važnoj fazi razvoja djeteta.

Ova interaktivna radionica bit će prilika za roditelje da se dublje upuste u teme koje ih muče, počevši od pitanja emocionalne spremnosti njihovih mališana za školu, sve do praktičnih savjeta o tome kako pomoći djetetu u pripremi za taj veliki korak. Posebno će se raspravljati o dilemama poput odgode upisa za sljedeću godinu te uloge koju roditelji igraju u cijelom procesu.

Radionicu će voditi Dragana Pavičić, savjetnica za školu, koja je kroz svoje bogato iskustvo učiteljice u osnovnoj školi stekla uvid u izazove s kojima se suočavaju roditelji i djeca. Kroz svoj rad u Klubu učenja Education Lab, Dragana Pavičić postala je svjesna česte nesigurnosti i stresa koji prate proces prilagodbe djece na školu. Njezin cilj je pomoći roditeljima da prevladaju te izazove na najkonstruktivniji način moguć, kako bi njihova djeca mogla krenuti u školu s optimizmom i spremnošću. Na ovoj radionici, Dragana Pavičić će ponuditi praktične savjete i strategije koje će olakšati ovaj važan tranzicijski period za cijelu obitelj.

Radionica je posebno namijenjena roditeljima čija djeca kreću u školu iduće jeseni, ali će biti korisna i roditeljima koji razmišljaju o odgodi upisa, kao i onima čija djeca već pohađaju školu.

Organizator: Udruga Klub učenja Education Lab, Split

  Objavljeno: 19.04.2024, 08:41h