Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U utorak na Poljani „Valentinovo u Šibeniku“

U utorak na Poljani „Valentinovo u Šibeniku“

 

 

U organizaciji Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika, Radio Šibenika te udruga Fotopoetika, RatCat kolektiv i Top Events,  na Poljani će se sutra obilježiti Valentinovo. Prigodni program u povodu Dana zaljubljenih „Valentinovo u Šibeniku“ započet će u 10 sati,  a dolazak su najavili mališani iz šibenskih dječjih vrtića i osnovnih škola.

Uz glazbenu podlogu koju je pripremila i osmislila ekipa Radio Šibenika, prisutne će zabavljati Dječak Paško, omiljeni lik evenata za djecu i odrasle.  Zabavne igre i animacija u Paškovoj režiji upotpunit će i proslava šestog rođendana te popularne šibenske maskote.

Ni ove godine neće izostati dječja likovna radionica, ove je godine nazvana „Manifest ljubavi“  te  izložba radova na temu ljubavi, prepoznatljivi valentinovski  vizual dizajnera Danijela Hrga,  a za darivanje sugrađanki cvijećem na najromantičniji blagdan u godini  tradicionalno je zadužena šibenska Turistička zajednica.

U RatCat produkciji, pak, posredstvom digitalnih platformi sudionika emitirat će se video s ovogodišnjeg „Valentinova u Šibeniku“.

 

  Objavljeno: 13.02.2023, 12:40h