Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Tjedan u art kinu u znaku Oscara!

Tjedan u art kinu u znaku Oscara!

 

 

Ovog tjedna na velikom platnu Art kina Arsen gledaju se filmovi koji zajedno nose čak 26 nominacija za prestižnu filmsku nagradu Oscar! Kreće se u u srijedu s filmom o kojem svi pričaju - Sve u isto vrijeme, koji ima čak 11 nominacija za Oscara, dok se u subotu gleda Tár s odličnom Cate Blanchett s šest nominacija te crna komedija Duhovi otoka s devet nominacija.

Ovog tjedna ponovno se gleda sjajan domaći film Tragovi, a tu su i poslastice za najmlađu publiku u sklopu programa Bubamarac.

Iz Arsena podsjećaju da je bar otvoren od ponedjeljka do subote od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 9 do 14 sati.

U utorak, 31. siječnja od 17 sati je na rasporedu glumačka radionica „Glumac ima vremena za Arsena“, a riječ je o posljednjoj prilici za priključivanje u edukativni projekt posvećen filmu.

Film Tragovi igra u srijedu, 1. veljače u 18 sati.  Radnja se vrti oko znanstvenice Ane kojoj tragovi i simboli na stećcima postaju putokaz prema izlazu iz vlastite traume. U 20.30 sati na repertoaru je znanstveno-fantastična komedija s čak 11 nominacija za Oscara pod nazivom Sve u isto vrijeme.

U subotu, 4. veljače u 11 sati, u sklopu programa Bubamarac igra predstava Veliko putovanje malog puža. Radi se o predstavi Produkcije Z iz Splita. U 18 sati možete pogledati film Tar u kome je Cate Blanchett uloga fiktivne skladateljica i dirigentice Lydie Tar donijela šest nominacija za Oscara. Također u subotu, u 21.30 sati na rasporedu je crna komedija s Collinom Farrellom i Brendanom Gleesonom s devet nominacija za Oscara, Duhovi otoka.

U nedjelju u 11 sati, u sklopu programa Bubamarac, za najmlađe će biti prikazan Cvrčak i mravica, animirani film inspiriran Ezopovom basnom u kojem glasove posuđuju Tara Thaller i Marko Petrić.

Ulaznice za sve programe Kuće umjetnosti Arsen dostupne su online, u City Pointu i na blagajni Arsena.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje članske iskaznice pri kupnji ulaznica na blagajni Kuće umjetnosti Arsen ostvaruju popust.

Sve novosti i detalje o programima Kuće umjetnosti Arsen i na društvenim mrežama FacebookuInstagramu.

  Objavljeno: 30.01.2023, 11:48h