Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Veliki povratak glazbene zvijezde u Hrvatsku: Gregory Porter u srpnju na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila!

 Veliki povratak glazbene zvijezde u Hrvatsku: Gregory Porter u srpnju na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila!

 

 

Nagrađivani američki glazbenik Gregory Porter vraća se na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila! Izniman umjetnik koji rasprodaje dvorane diljem svijeta i dobitnik dva Grammyja proteklog desetljeća, Porter je osvojio publiku suvremenim jazzom, a u Šibeniku ga slušamo 22. srpnja.

- Porterov jedinstveni glas i posebna mješavina bluesa, jazza i gospela ostavila je bez daha publiku na Tvrđavi sv. Mihovila u ljeto 2017. godine. Nastup je to koji još itekako dobro pamtimo i s uzbuđenjem čekamo ponovni dolazak ovog fantastičnog glazbenika u Šibenik – ističu organizatori koncerta iz Tvrđave kulture koja upravlja jednom od najljepših koncertnih lokacija u Hrvatskoj.

Gregory Porter dolazi iz glazbene obitelji a pjevati je počeo u crkvi, gdje mu je majka bila pastorica, a otac pjevač. Nakon što mu je ozljeda spriječila razvoj sportske karijere, okrenuo se glazbi i preselio u New York kako bi izgradio karijeru. Debitantski album 'Water' objavljuje 2010. godine, a popularnost mu je nevjerojatno skočila trećim albumom 'Liquid Spirit' koji je postao fenomen s preko milijun prodanih primjeraka i pjevaču donio prvog Grammyja. Album 'All Rise' iz 2020. godine, također je bio nominiran za nagradu Grammy. Godine 2021. Porter objavljuje kompilaciju 'Still Rising' s pet potpuno novih pjesama te najvećim hitovima u novim aranžmanima, uz duete s Palomom Faith, Mobyjem, Jamiejem Cullumom, Jeffom Goldblumom, Ellom Fitzgerald i drugima. Ove godine objavio je božićni album naziva 'Christmas Wish', koji uključuje izbor tradicionalnih klasika, kao i tri originalne pjesme.

Uz impresivnu glazbenu karijeru, Porter je kreator i voditelj podcasta 'The Hang', serije razgovora s njegovim poznatim prijateljima, kao i vlastite kulinarske emisije 'The PorterHouse'.

- Gregory Porter drugi je internacionalni izvođač na sv. Mihovilu u 2024. godini. Danski producent Trentemoller dolazi s bendom 14. kolovoza, a to su tek prva dva imena. Itekako imamo razloga veseliti se ljetu i dosad najavljenim nastupima – poručuju iz Tvrđave kulture koja je za koncert Bonoba ovog ljeta osvojila nagradu Ambasador portala Klubska scena u kategoriji event godine!

ULAZNICE

Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 80 €, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 95 €. Ulaznice su od srijede 13. prosinca u podne prva 24 sata dostupne isključivo korisnicima Mastercard® kartica u sustavu Eventim , a nakon toga svima ostalima te će se moći kupiti u sustavu Eventim i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10 % na ulaznice kupljene u Kući umjetnosti Arsen.

Također, od srijede su u sustavu Eventim isključivo za korisnike Mastercard® kartica u prodaji ulaznice za Trentemoller, a od četvrtka u 12 sati dostupne su i svima ostalima. Na ulaznice za Trentemoller kupljene u Kući umjetnosti Arsen, članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10%.

Sve novosti o 11. koncertnoj sezoni na Tvrđavi sv. Mihovila pratite na Facebooku, Instagramu i webu Tvrđave kulture.

  Objavljeno: 12.12.2023, 10:02h