Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Vodeći igrači globalne kozmetičke industrije otkrili Obonjan

Vodeći igrači globalne kozmetičke industrije otkrili Obonjan

 

 

Dolaskom prvih gostiju početkom lipnja, kreće treća sezona na Obonjanu - jedinstvenom turističkom proizvodu na Jadranu, ali i šire. Aktualni prodajni rezultati govore kako predstoji vrlo uspješna turistička sezona tijekom koje će otok, ali i grad Šibenik posjetiti iznimno velik broj posjetitelja iz cijelog svijeta. Usprkos slabijem punjenu kapaciteta početkom godine, posljednjih mjesec dana realiziran je izniman doseg na razini prodaje. U ovom trenutku otok bilježi preko 80% popunjenosti kapaciteta u periodu od lipnja do sredine rujna.

 

Posebno intrigira podatak kako će otok u pred i post sezoni posjetiti velik broj međunarodnih kompanija te uživati u njegovim prirodnim i infrastrukturnim prednostima. Do danas je svoj dolazak početkom lipnja, te sredinom rujna najavilo nekoliko renomiranih tvrtki iz Francuske, Velike Britanije, SAD-a, Slovenije i Hrvatske. Nakon što je prošlo ljeto ugostio, između ostalih - IBM, krajem ovog ljeta na otoku boraviti će vodeće tvrtke iz globalnog kozmetičkog sektora poput Loreala, Nu Skina, Jo Malonea... Uz to, iako sezona službeno nije započela, trenutno se na otoku nalazi 300 gostiju iz SAD-a, koji su stigli mahom iz Miamija i predstavljaju svojevrsnu najavu međunarodne invazije na Obonjan u tekućoj sezoni.

 

Mogućnost primanja velikog broja gostiju, koji je za ovu sezonu proširen na 1000 ležajeva s pedesetak novih smještajnih jedinica, pokazuje se idealnim za organizaciju događanja za potrebe većih grupa. Trenutno stanje rezervacija bilježi najavu dolaska gostiju iz preko 40 zemalja svijeta, a predvode ih gosti iz Velike Britanije, Švedske, Sjedinjenih američkih država, zemalja Beneluksa, Slovenije, Njemačke, Austrije i Italije.

 

U sklopu otoka, gosti će ove sezone uživati u bogatoj ponudi programa po mjeri, baziranih na wellbeing konceptu, uz nastupe svjetski poznatih glazbenih izvođača, tematskih radionica, kulturnih događanja, seminara joge i meditacije, proširene bogate gastronomska ponude...

 

U odnosu na proteklu sezonu, uz nove smještajne jedinice unaprijeđen je i multimedijalni centar predviđen za održavanje tematskih predavanja, seminara, kulturnih događanja i raznih projekcija. U rad će biti puštene dvije nove jedinice gastronomske ponude te sportski sadržaji. Uz navedene prednosti koje otok i lokacije u okruženju grada Šibenika nude, iste su – pokazalo se -  očigledan mamac za privlačenje gostiju.

 

 

  Objavljeno: 07.05.2018, 10:20h