Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zona sporta i rekreacije Jamnjak

Zona sporta i rekreacije Jamnjak

 

  OPIS PROJEKTA

Sveukupna površina zone Jamnjak je 190.378 metara kvadratnih.

Idejno rješenje Zone sporta i rekreacije Jamnjak predstavljeno je u ožujku 2021. godine u Centru za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut, a riječ je o projektu izgradnje modernog sportskog centra na prostoru bivše vojarne gdje će se Šibenčanima osigurati odgovarajuća infrastruktura za rekreativno vježbanje, kao i profesionalno bavljenje sportom.

U centru na Jamnjaku predviđena je gradnja i rekonstrukcija objekata za razne sportove poput multifunkcionalne i gimnastičke dvorane, trim staze, dvorane za boks i kick boks, atletske staze, dvorane za stolni tenis, kuglane, dvorane za squash te zone sportskih terena. Uz te sadržaje izgradit će se i dječje igralište te poligon, ugostiteljski objekti, garderoba, relax i sauna, zgrada uprave, recepcija i info punkt.

Sveukupna površina zone Jamnjak je 190.378 metara kvadratnih, a unutar obuhvata se nalaze građevine čija je ukupna površina 2.393 metra četvorna. Dio građevina je u očuvanom stanju i pogodna za rekonstrukciju, dok će se preostale rušiti te će se na njihovom mjestu graditi zamjenske građevine.

  PREGLED DOKUMENATA