Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap

Gradska četvrt Baldekin I

Gradska četvrt Baldekin II - Škopinac

Gradska četvrt Baldekin III

Gradska četvrt Crnica

Gradska četvrt Građa

Gradska četvrt Jadrija

Gradska četvrt Mandalina

Gradska četvrt Meterize

Gradska četvrt Plišac

Gradska četvrt Ražine

Gradska četvrt Ražine Donje

Gradska četvrt Stari Grad

Gradska četvrt Šubićevac

Gradska četvrt Varoš

Gradska četvrt Vidici

Gradska četvrt Zablaće

Mjesni odbor Boraja

Mjesni odbor Brnjica

Mjesni odbor Brodarica

Mjesni odbor Danilo

Mjesni odbor Danilo Biranj

Mjesni odbor Danilo Kraljice

Mjesni odbor Donje Polje

Mjesni odbor Dubrava kod Šibenika

Mjesni odbor Goriš

Mjesni odbor Grebaštica Donja

Mjesni odbor Grebaštica Gornja

Mjesni odbor Jadrtovac

Mjesni odbor Kaprije

Mjesni odbor Konjevrate

Mjesni odbor Krapanj

Mjesni odbor Lepenica

Mjesni odbor Lozovac

Mjesni odbor Mravnica

Mjesni odbor Perković

Mjesni odbor Podine

Mjesni odbor Raslina

Mjesni odbor Sitno Donje

Mjesni odbor Slivno

Mjesni odbor Vrpolje

Mjesni odbor Vrsno

Mjesni odbor Žaborić

Mjesni odbor Zaton

Mjesni odbor Žirje

Mjesni odbor Zlarin

SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Vijesti

Uskrsni doručak u Šibeniku

Unatoč lošim vremenskim prilikama, uskrsni doručak, u organizaciji Turističke zajednice Grada Šibenika, posjetio je velik broj građana, ali i gostiju koji su blagdane proveli u Šibeniku i okolici. Uz najavljeni program (mažoretkinje, Šibenska gradska straža, KUD-ovi i dr.) i bogatu trpezu, posjetiteljima je Uskrs čestitala i gradonačelnica Klarić dijeleći uskrsne pogače.

  24.03.2008. 16:15h


Zdravi grad Šibenik: gradonačelnica i dogradonačelnici se priključili akciji PRIJATELJ PRIJATELJU

U povodu uskršnjih blagdana Društvo Naša djeca Šibenik, Gradski tim za Zdravi grad Šibenik, u suradnji s djecom gradskih osnovnih škola, organizirali su danas humanitarnu akciju prodaje uskršnjih pisanica pod nazivom - “Prijatelj prijatelju”. Nastavak je to već započete akcije za pomoć Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac, a pisanice su, uz djecu gradskih osnovnih škola, jučer prodavali prvotimci Košarkaškog kluba Šibenik, Vaterpolo kluba Šibenik i Nogometnog kluba Šibenik, a danas osobe iz javnog života grada Šibenika, među kojima i gradonačelnica Nedjeljka Klarić, te zamjenici Tomislav Ninić i Tomislav Jukić. Ova akcija se održava u sklopu nacionalne kampanje u povodu obilježavanja 20 godina djelovanja Hrvatske mreže zdravih gradova, čiji je član od studenog 2006. godine i grad Šibenik.

  21.03.2008. 11:33h


Grad Šibenik i ORCO grupa potpisali Ugovor o realizaciji projekta OBONJAN RIVIJERA

Gradonačelnica Grada Šibenika Nedjeljka Klarić i Dragan Lazukić, regionalni direktor Orco Grupe za JI Europu, potpisali su danas Ugovor o realizaciji projekta „Obonjan Rivijera“. Time započinje realizacija jednog od najvažnijih projekata u turizmu na šibenskom području kojim će otok Obonjan postati novo poželjno odredište na turističkoj karti Hrvatske. Ovim ugovorom koji će trajati sljedećih pedeset godina, zasnovanim prema BOT modelu, Orco Grupa se obvezuje financirati projektiranje i gradnju novih turističkih objekata kojima će upravljati do kraja isteka ugovora, kada isti, bez naknade, prelaze u vlasništvo Grada Šibenika.

  20.03.2008. 15:19h


Zdravi grad Šibenik: izlet za građanstvo Krčićem nizvodno

Gradski tim za Zdravi grad Šibenik i Hrvatsko planinarsko društvo ˝Kamenar˝ organiziraju izlet za građanstvo ˝Krčićem nizvodno˝. Polazak je 22. ožujka 2008.godine u 8 sati na trgu ispred Robne kuće Vidici. Sve informacije i predbilježbe na mobitel 098 9585 603, gđa Radojka Živković. Izlet se organizira u sklopu nacionalne medijske kampanje ˝POVEZANI ZDRAVLJEM˝, kojom obilježavamo 20 godina djelovanja Hrvatske mreže Zdravih gradova.

  20.03.2008. 14:21h


Uskršnji doručak u Šibeniku

Turistička zajednica grada Šibenika i ove godine na Uskrsni ponedjeljak (24.3.2008.) organizira Uskrsni doručak na Trgu Pavla Šubića I (ispred zgrade Županijskog i Gradskog poglavarstva) u 10h. Svečana povorka, kojoj će se priključiti i motoristi moto klubova ''GALEBI'', ''BILICE'' i ''TRI PITARA',' okupit će se na Poljani u 9,00 sati, a s Poljane kreće u 9,30 sati. Povorku će predvoditi „Šibenska srednjovjekovna gradska straža“ uz „Šibensku narodnu glazbu“ i „Šibenske mažoretkinje“.

  20.03.2008. 11:55h


Gradonačelnica darivala štićenike Cvjetnog doma

U povodu Uskrsa i uskrsnih blagdana, gradonačelnica Grada Šibenika Nedjeljka Klarić sa suradnicima, jutors je posjetila Dom za starije i nemoćne - Cvjetni dom. Tom prilikom štićenicima Doma, kao i korisnicima Programa međugeneracijske solidarnosti u Dnevnom boravku, čestitala je Uskrs i podijelila uskrsne pogače (340 za štićenike Cvjetnog doma, a 60 za Dnevni boravak- ukupno 400 pogača).

  20.03.2008. 10:43h


U petak i subotu ugostiteljski objekti mogu raditi do 2h

Grad Šibenik je donio Odluku da se u dane 21.3.2008. i 22.03.2008. ugostiteljskim objektima na području Grada Šibenika odobri drugačije radno vrijeme u odnosu na propisano, tako da mogu u navedene dane (petak i subota), raditi do 02,00 sata, uz obvezu da ne remete javni red i mira. Propisano radno vrijeme u, zasad još uvijek zimskom periodu, tijekom tjedna je do 24h, a petkom i subotom do 1h.

  19.03.2008. 14:54h


Zdravi grad Šibenik:humanitarna akcija PRIJATELJ PRIJATELJU

U povodu uskršnjih blagdana, u četvrtak 20. ožujka i petak 21. ožujka 2008. od 10 sati na trgu ispred Šibenskog kazališta, Društvo Naša djeca Šibenik , Gradski tim za Zdravi grad Šibenik u suradnji s djecom gradskih osnovnih škola organiziraju humanitarnu akciju prodaje uskršnjih pisanica i aukciju likovnih radova djece iz radionice Centra za vizualnu kulturu djece i mladih pod nazivom - “Prijatelj prijatelju”.

  19.03.2008. 13:46h


ZDRAVI GRAD: HUMANITARNA AKCIJA DARIVANJA DJECE CENTRA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ŠUBIĆEVAC – PODRUŽNICA MASLINA

U povodu uskršnjih blagdana, u srijedu 19. ožujka 2008. od 8 – 11 sati u Bratskom Docu, Gradski tim za Zdravi grad Šibenik u suradnji s Katoličkim društvom medicinskih sestara i tehničara Šibenik i Medicinskom i kemijskom školom Šibenik, organizira humanitarnu akciju darivanja djece Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac – podružnica Maslina.

  18.03.2008. 13:54h


ZDRAVI GRAD: ŠKOLA ZA RODITELJE ''Ljubav i postavljanje granica''

Danas, 18. ožujka 2008. godine u 19 sati u Gradskoj knjižnici ˝Juraj Šižgorić˝, Gradski tim za Zdravi grad Šibenik organizira jednodnevnu školu za roditelje o temi ˝Ljubav i postavljanje granica˝.

  18.03.2008. 13:49h